Zeci de jandarmi, mobilizaţi să asigure ordinea publică la competiţii sportive

Zeci de jandarmi, mobilizaţi să asigure ordinea publică la competiţii sportive

Jandarmii, mobilizaţi la manifestările sportive din weekend FOTO IJJ Călăraşi

În perioada 18 - 20 octombrie, jandarmii călărăşeni vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la evenimentele sportive organizate în municipiul Călăraşi şi în localităţile Modelu şi Ulmu.

 
Misiunile jandarmilor vor avea în vedere asigurarea unui climat de ordine publică corespunzător, condiţii de siguranţă pentru toţi participanţii, prevenirea şi combaterea oricăror fapte ce pot genera tulburarea ordinii publice, precum şi depistarea, identificarea şi dispunerea măsurilor legale faţă de cei care comit fapte antisociale.
 
Competiţiile sportive anunţate sunt următoarele: meciul de fotbal dintre echipele ACS Înainte Modelu – ACS Recolta Gheorghe Doja, care se desfăşoară astăzi, pe stadionul din comuna Modelu; meciul de fotbal dintre AFC Dunărea Călăraşi – Turris Turnu Măgurele, disputat în data de 19 octombrie, începând cu ora 11.00, pe stadionul ”Ion Comşa” din municipiul Călăraşi; meciul de fotbal dintre echipele ACS Mostiştea Ulmu – CS Tunari, care se va desfăşura în data de 19 octombrie, ora 15.00, pe stadionul din comuna Ulmu şi Concursul de Ciclism ”Cursa Dunării Călărăşene”, în perioada 19-20 octombrie, în municipiul Călăraşi.
 
De asemenea, în data de 20 octombrie, jandarmii călărăşeni vor acţiona, alături de jandarmii Grupării de Jandarmi Mobile Constanţa, pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică la meciul de fotbal dintre echipele F.C. Academica Clinceni şi F.C. Viitorul Constanţa, din Liga I de fotbal, programat a se desfăşura, începând cu ora 15.30, pe stadionul “Ion Comşa” din cadrul Complexului ,,Dunărea” Călăraşi.            
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: