Un medic din Călăraşi, decorat de preşedintele Klaus Iohannis

Un medic din Călăraşi, decorat de preşedintele Klaus Iohannis

Dr.Ionuţ Claudiu Burtan este medic specialist infecţionist la spitalul din Călăraşi FOTO Facebook/Mihaela Osman

Un medic din Călăraşi a fost decorat, pe 1 decembrie, de către preşedintele României. Klaus Iohannis a acordat Ordinul Meritul Sanitar în grad de Cavaler unui număr de 28 de doctori din România.

Ionuţ Claudiu Burtan este şeful Secţiei de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Călăraşi. de la începutul pandemiei, în unitatea medicală de pe malul Borcei au fost tratate cazurile medii de infectare cu SARS CoV-2. 

Pe 25 noiembrie, judeţul Călăraşi a trecut în scenariul verde, fiind înregistrate tot mai puţine îmbolnăviri cu noul coronavirus.

Conform decretului semnat de preşedintele Iohannis, distincţia a fost acordată în semn de apreciere pentru profesionalismul, dăruirea, curajul şi solidaritatea manifestate în contextul măsurilor de combatere a pandemiei de COVID-19. 

Alături de medicul din Călăraşi, alţi 27 de doctori din ţară au fost decoraţi de preşedintele Iohannis, de Ziua Naţională a României.
   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările