Tânăra care luptă să trăiască după incendiul din club Colectiv are şanse să-şi revină: "Am comunicat cu Irina. Eu cu vorbe, ea cu lacrimi mari!"

Tânăra care luptă să trăiască după incendiul din club Colectiv 
are şanse să-şi revină:

Irina Popa, din Călăraşi, printre victimele tragediei din club Colectiv Foto:Facebook

Irina Popa, tânăra care luptă să trăiască după teribilul incendiu din club Colectiv, are şanse să-şi revină. Deşi starea ei, aşa cum spun medicii, este în continuare critică, ieri, aceştia au spus că ventilaţia s-a îmbunătăţit puţin.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

“Deşi aflată în stare de semiconştienţă, am comunicat cu Irina. Eu cu vorbe şi ea cu lacrimi mari. I-am transmis toate gândurile noastre, ale familiei Popa, şi ale voastre, ale rudelor, prietenilor, colegilor, vecinilor, care în ultimele zile i-aţi transmis şi ne-aţi transmis din energia voastră pozitivă.

Mulţumim încă o dată pentru avalanşa de încurajări şi disponibilitate de ajutor!

Având în vedere perioada lungă şi grea care urmează pentru Irina în ceea ce priveşte recuperarea medicală, familia noastră a decis să deschidă două conturi în care cei care doresc să o ajute pe Irina pot depune donaţii:
Titular conturi: LIVIU SORIN POPA
IBAN lei:
RO13INGB0000999900164316
IBAN EUR0:
RO48INGB0000999905431077
Pentru ING codul SWIFT este: INGBROBU

Ieri, primele ajutoare financiare pentru Irina au venit de la a doua mea familie, colegii din Adr Sud Muntenia, şi de la Fundaţia Estuar. Astăzi Fundaţia „Mereu aproape” i-a transmis Irinei o sumă de bani. Vă mulţumim tuturor pentru sprijin şi vă întoarcem, la rându-ne, numai gănduri bune! Să continuăm să ne rugăm pentru Irina şi să-i transmitem dragostea şi pozitivismul nostru de care are mare nevoie în aceste momente!”, a anunţat Ionut Popa, fratele Irinei.

Incendiul din club Colectiv

Fata se află în continuare în stare foarte gravă, cu arsuri pe 30% din suprafaţa corpului la Terapie Intensivă, la Spitalul de Urgenţă Floresca, spun apropiaţi ai familiei. Irina a avut neşansa, la fel ca alte sute de tineri, să se afle vineri seară în club Colectiv, unde un incendiu devastator, conform ultimului bilanţ al autorităţilor, a ucis 32 de oameni şi a rănit alţi 133.

Printre supravieţuitorii incendiului puternic izbucnit vineri seara în Clubul Colectiv din Bucureşti s-a numărat şi arădeanul Andrei Găluţ, solistul trupei Goodbye To Gravity, care îşi lansa albumul „Mantras of War“. Tânărul a fost internat în stare gravă la spitalul Elias.
Vlad Ţelea, chitaristul trupei Goodbye to Gravity nu a reuşit să scape cu viaţă din carnagiul care a avut loc în clubul unde susţinea un concert. După ce a fost resuscitat de echipele de medici care au ajuns la faţa locului, iar apoi transportat la spital, Vlad Ţelea s-a stins din viaţă.
Şi chitaristul Mihai Alexandru se numără printre cei decedaţi în incendiul grav produs vineri seară în clubul Colectiv, unde acesta şi colegii săi de trupă aveau programat un concert pentru a-şi promova cel mai recent album, "Mantras of War".
 

Vă recomandăm şi:

„Premoniţia“ sinistră a solistului trupei Goodbye to Gravity, cu câteva zile înainte de tragedia din Colectiv: „Nu ţinem neapărat să murim aici“

Rugăciuni pentru Irina, victimă a incendiului din Clubul Colectiv. Tânăra este în stare critică la Spitalul Floreasca

 
 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările