S-a intoxicat cu paracetamol şi alcool ! Un tânăr a înghiţit 12 tablete pentru răceală

S-a intoxicat cu paracetamol şi alcool ! Un tânăr a înghiţit 12 tablete pentru răceală

Pacientul a fost transportat la spital

Un bărbat în vârstă de 33 de ani a ajuns în stare gravă la spital, vineri dimineaţă, după ce s-a intoxicat cu paracetamol Sinus şi cu alcool. Combinaţia pastilelor de răceală şi băutură l-a adus în stare de semiconştienţă şi doar intervenţia rapidă a paramedicilor SMURD l-a salvat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Apelul de urgenţă a fost transmis prin 112 pe 16 martie, la ora 01.13. Un echipaj de prim-ajutor din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi a fost să intervină pe raza localităţii, pe strada Independenţei. La adresa indicată a fost găsit Radu G., în vârstă de 33 de ani, care era semiconştient şi prezenta greţuri, vărsături şi ameţeli. Tânărul ajunsese în această stare după ce a înghiţit 12 tablete de paracetamol Sinus. A crezut că se vindecă de răceală, însă a uitat că dacă medicamentul este combinat cu alcool va avea probleme serioase. Paramedicii SMURD au acordat primul ajutor tânărului, după care acesta a fost monitorizat şi transportat de urgenţă la spital cu admisie de oxigen.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările