Reţinuţi de poliţişti pentru tulburarea ordinii publice, violare de domiciliu şi distrugere

Reţinuţi de poliţişti pentru tulburarea ordinii publice, violare de domiciliu şi distrugere

Scandalagiii au fost reţinuţi FOTO Shutterstock

În seara zilei de 11 septembrie, poliţiştii din Călăraşi au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către un bărbat în vârstă de 53 de ani cu privire la faptul că pe strada Independenţei este un scandal între mai multe persoane.

Ştiri pe aceeaşi temă

Imediat la faţa locului a fost direcţionat tot efectivul de ordine publică şi investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi, fiind aplanat conflictul şi identificaţi toţi paticipanţii.
În fapt, în noaptea de 11/12 septembrie, în jurul orei 00.00, pe fondul unui conflict iscat spontan, 6 bărbaţi s-au fi înarmat cu obiecte contondente şi s-au fi deplasat către locuinţa unui bărbat în vârstă de 56 de ani.
 
Ajunşi în dreptul imobilului, agresorii au pătruns fără drept în curtea locuinţei, apoi într-o dependinţă unde au distrus mai multe bunuri de mobilier şi au agresat fizic o femeie.
 
În urma probatoriului administrat s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de cei 6 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 63 de ani, fiind luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore.
 
Acesţia au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe Lângă Judecătoria Călăraşi cu propunere de luare a unei măsuri preventive. 
 
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările