Reţinut pentru violenţă în familie şi încălcarea ordinului de protecţie

Reţinut pentru violenţă în familie şi încălcarea ordinului de protecţie

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti FOTO Adevărul

Un bărbat din comuna Luica a fost reţinut de poliţişti pentru încălcarea ordinului de protecţie provizoriu. Poliţiştii  din Curcani îl cercetează pe suspect pentru violenţă în familie şi încălcarea ordinului de protecţie provizoriu.

Ştiri pe aceeaşi temă

În seara zilei de 17 aprilie, omenii lgiiau fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către o femeie în vârstă de 35 de ani, din comuna Luica, cu privire la faptul că soţul a agresat-o fizic.
Poliţiştii au întocmit formularul de evaluare a riscului şi în baza acestuia s-a emis ordinul de protecţie provizoriu, bărbatul fiind evacuat din locuinţă. 
 
Ulterior, după emiterea ordinului de protecţie, bărbatul a revenit la domiciliul comun unde a provocat scandal, iar peste noapte a dormit într-o camera a locuinţei. 
 
Cercetările au fost extinse sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încălcare a ordinului de protecţie provizoriu, iar la data de 18 aprilie, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi încălcarea ordinului de protecţie provizoriu. Cel în cauză au fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Călăraşi, urmând a fi sesizat parchetul în vederea luării unei măsuri preventive.
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările