Cel mai mic număr de vaccinări în Călăraşi. Câte persoane s-au imunizat într-o zi

Cel mai mic număr de vaccinări în Călăraşi. Câte persoane s-au imunizat într-o zi

Tot mai puţine persoane aleg săse vaccineze anti-COVID FOTO RO Vaccinare

Cel mai mic număr de imunizări anti-COVID în judeţul Călăraşi a fost înregistrat duminică, 5 decembrie. Conform autorităţilor, doar 282 de persoane au fost vaccinate, cele mai multe cu doza a doua.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, în data de 5 decembrie au fost administrate 282 doze de vaccin după cum urmează: doza 1 - 43, doza 2 - 127, doza 3 - 103 şi doza unică Janssen (Johnson & Johnson) - 9.
 
Numărul total de doze de vaccin administrate (începând cu data de 31 decembrie 2020, prima administrare) la nivel judeţean  este 184.821, din care: doza 1 - 71.787, doza 2 - 67.916, doza 3 - 18.379 şi doza unica Janssen (Johnson & Johnson) - 26.739. 
 
Instituţia Prefectului – Judeţul Călăraşi face apel la cetăţeni să respecte recomandările specialiştilor privind normele de igienă şi distanţare socială, precum şi prevederile actelor normative în vigoare.

De asemenea, cetăţenii care doresc să se vaccineze o pot face la medicii de familie cu disponibilitate pentru administrarea serului anti-Covid-19 Janssen (produs de Johnson & Johnson) sau într-unul din următoarele centre de vaccinare:

1. Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi 
2. Centrul Comunitar Sala Sport Lehliu-Gară 
3. Centrul Comunitar Clădire ENEL Călăraşi 
4. Centrul Comunitar Sala Sport Şcoala 11 Călăraşi 
5. Centrul Comunitar Fosta Cameră de Gardă Spital Budeşti
6. Centrul Comunitar Sală Sport Şcoala Mircea Eliade Olteniţa. 
 
Vă recomandăm să citiţi şi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările