Campania de vaccinare anti-COVID demarează pe 26 mai în comuna Mitreni

Campania de vaccinare anti-COVID demarează pe 26 mai în comuna Mitreni

Cetăţenii vor fi imunizaţi cu serul de la Pfizer FOTO Shutterstock

Direcţia de Sănătate Publică din Călăraşi şi autprităţile locale din Mitreni demarează pe 26 mai o campanie de vaccinare anti-COVID.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primarul comunei Mitreni, Ciprian Panait, a anunţat că pe 26 mai va demara o campanie de vaccinare împotriva coronavirusului. Aceasta va avea loc la sala de sport (lângă cabinetul medicului Gloria Canache) din comună, începând cu ora 10.00.
 
Imunizarea va fi efectuată de o echipă autorizată a Direcţiei de Sănătate Publică a judeţului Călăraşi, iar serul foolosit este Pfizer.
 
„Te aşteptăm la Primărie pentru programare sau poţi folosi numărul de telefon 0726/228.037 (Stama Mariana) şi 0770/713.873 (Toma Florica). Cei interesaţi să se vaccineze cu vaccinul Johnson & Johnson se pot adresa la cabinetul medical al doamnei dr. Canache Gloria şi cabinetul medical al doamnei dr. Ştefan Bianca. Te vei putea vaccina şi dacă nu ai buletin de Mitreni sau dacă locuieşti în altă parte a judeţului!”, a precizat primarul Panait.
 
Vă mai recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările