Baza de reparaţii de la Dragalina face angajări. Ce posturi sunt disponibile

Baza de reparaţii de la Dragalina face angajări. Ce posturi sunt disponibile

Baza de Reparaţii a ISU Călăraşi face angajări FOTO Adevărul

Baza de Reparaţii a Tehnicii de Intervenţie, unitate subordonată Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, cu sediul în str. Remizei nr. 1, comuna Dragalina, judeţul Călăraşi, organizează concursuri în vederea ocupării a 18 posturi vacante de personal contractual civil.

Asfel sunt disponibile următoarele posturi: strungar universal – două posturi, sudor – trei posturi, lăcătuş mecanic trei posturi, mecanic auto – şase posturi, vopsitor auto – două posturi, maşinist pod rulant – un post şi şofer categoriile B şi C – un post.
 
Perioada de înscriere la concurs este 15.10-29.10.2021, la sediul unităţii, în zilele lucrătoare, în intervalul orar 08.00-16.00.
 
Toate informaţiile necesare se găsesc atât la sediul unităţii cât şi în anunţurile de concurs publicate pe site-ul I.G.S.U., la adresa de internet w.w.w.igsu.ro, secţiunea Carieră/anunţuri concursuri., sau în portalul posturi.gov.ro, începând cu data de 15 Octombrie 2021.
 
De asemenea, informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0758233785, de luni până vineri, între orele 08.00-15.00.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările