Bătrână căzută 4 metri în gol în subsolul unui castel de apă, salvată de pompieri

Bătrână căzută 4 metri în gol în subsolul unui castel de apă, salvată de pompieri

Un echipaj de la Secţia de Pompieri Lehliu Gară a intervenit pentru salvarea bătrânei FOTO Facebook/ISU Călăraşi

O bătrână, în vârstă de 74 de ani, care a căzut în subsolul unui castel de apă din satul Raşi, a scăpat ca prin minune cu viaţă. Pensionara a fost salvată de către pompierii militari din Lehliu şi preluată de un echipaj de la Ambulanţă pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul a avut loc miercuri, 4 decembrie, în jurul orei 13.00. Autorităţile au fost alertate despre nenorocire, iar un echipaj de descarcerare din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară a intervenit pentru salvarea victimei, care căzuse în subsolul unui castel de apă dezafectat din localitatea Raşi, comuna Sălcioara, judeţul Ialomiţa.
 
Din fericire, subsolul castelului de apă este dezafectat şi nu prezenta luciu de apă, adâncimea acestuia fiind de aproximativ patru metri. Intervenţia pompierilor  nu a durat mai mult de 10 minute, iar femeia a fost extrasă nevătămată din subsolul castelului de apă de către pompierii militari din Lehliu Gară. Salvatorii au folosit o scară din dotarea autospecialei, mai multe corzi de salvare şi centuri de siguranţă. Doi dintre pompieri au coborât în subsolul castelului şi au asigurat femeia cu centurile de siguranţă şi corzi de salvare pentru ca aceasta să fie scoasă la suprafaţă. Bătrâna, care în urma căzăturii s-a ales cu zgârieturi şi posibil contuzii la nivelul membrelor, a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă şi transportată la Spitalul din oraşul Lehliu Gară pentru efectuarea de investigaţii medicale.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: