Poliţia a prins doi hoţi care au înghesuit mai multe oi într-un autoturism

Poliţia a prins doi hoţi care au înghesuit mai multe oi într-un autoturism

Arhivă

Poliţiştii din Merei i-au reţinut pe hoţii care, în urmă cu trei luni, au dat iama în turma unui crescător de ovine din Ulmeni. În timp ce treceau pe lângă animalele care păşteau pe marginea drumului, profitând de lipsa stăpânului, au înghesuit trei oi în autoturism şi s-au făcut repede nevăzuţi.


În urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţişti din cadrul Secţiei 6 poliţie rurală Merei i-au identificat marţi pe principalii bănuiţi de comiterea furtului de animale.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că la sfârşitul lunii octombrie 2016, doi tineri în vârstă de 21 şi respectiv 24 de ani, din localitatea Izvorul Dulce, ar fi sustras mai multe ovine din apropierea locuinţei proprietarului, un bărbat de 55 de ani, din localitatea Ulmeni.

Prejudiciul estimat de persoana vătămată la peste 1.000 de lei, a fost recuperat în proporţie de 50%. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, iar faţă de cei doi a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: