O echipă înfiinţată la nivelul primăriei Buzău va lua la verificat chiriaşii ANL

O echipă înfiinţată la nivelul primăriei Buzău va lua la verificat chiriaşii ANL

Arhivă adevarul.ro

Fiecare dintre locatarii ANL-urilor din municipiul Buzău va trebui să dovedească Primăriei că îndeplineşte condiţiile pentru ocuparea locuinţei. Consilierii locali au aprobat în şedinţa extraordinară de joi constituirea unei comisii care va verifica situaţia fiecărui chiriaş, fie de la ANL şie din celelalte locuinţe sociale ale Primăriei.


Decizia vine în urma unor aşa-zise sesizări primite de primarul Constantin Toma vizavi de ocuparea incorectă a caselor şi mai ales a apartamentelor din blocurile construite prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe.

Primarul Constantin Toma l-a mandatat pe viceprimarul Ionuţ Apostu să coordoneze comisia de control fac parte funcţionari din Direcţia de Asistenţă Socială a Primăriei, de la Serviciul Evidenţă Patrimoniu Licitaţii, din cadrul Serviciului Administrare Fond Locativ, de la Juridic şi Contencios Administrativ şi de la Biroul Comerţ şi Transporturi Locale.

La nivelul municipiului Buzău există în jur de 120 de apartamente şi garsoniere în blocuri construite cu fonduri prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe, destinate închirierii tinerilor. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: