Meci decisiv pentru handbalistele buzoience, în acest weekend, în Sala sporturilor „Romeo Iamandi”

Meci decisiv pentru handbalistele buzoience, în acest weekend, în Sala sporturilor „Romeo Iamandi”

Accesul spectatorilor va fi gratuit la confruntarea de sâmbătă, cu Unirea Slobozia

Meci de foc, sâmbătă, în Sala sporturilor din Buzău. În cadrul primei etape a returului Diviziei A, echipa locală de handbal feminin va întâlni, cu începere de la ora 11.00, formaţia Unirea Slobozia, liderul ligii a doua.

 
Oficialii echipei buzoiene de handbal recunosc că se tem de adversarul de sâmbătă, mai ales că gruparea ialomiţeană dispune de un buget mult mai mare decât cel al clubului gazdă .
 
Din cauza crizei de timp, oficialii grupării din Buzău au decis să renunţe la stagiul de pregătire din această iarnă, preferând în schimb un turneu amical, desfăşurat weekendul trecut în Sala sporturilor din Buzău, competiţie la care au mai luat parte formaţii din Piteşti, Piatra-Neamţ, Sebeş şi Bacău. La acest turneu, gruparea buzoiană a obţinut locul 2, prima poziţie fiind ocupată de formaţia Alba Sebeş.
 
Accesul spectatorilor va fi gratuit la confruntarea de sâmbătă, cu Unirea Slobozia.
 
Înainte de prima etapă a returului Diviziei A, Handbal Municipal Buzău se află pe locul 2, cu 30 de puncte, la un singur punct în spatele formaţiei Unirea Slobozia. În cazul unei victorii, oficialii grupării buzoiene de handbal au anunţat că jucătoarele vor avea parte de „o primă consistentă”.
 
Citeşte şi:  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările