Marcel Ciolacu, mesaj pe Facebook: „Am plătit preţul corect în aceste alegeri pentru greşelile făcute în trecut“

Marcel Ciolacu, mesaj pe Facebook: „Am plătit preţul corect în aceste alegeri pentru greşelile făcute în trecut“

Noul preşedinte al Camerei Deputaţilor este Marcel Ciolacu, după votul de miercuri, el urmând să îl înlocuiască pe Liviu Dragnea, după ce acesta din urmă a fost încarcerat ca urmare a condamnării în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Este a doua funcţie importantă în stat obţinută de Ciolacu, după cea de viceprim-ministru în Guvernul Tudose. 
 
Într-un mesaj postat pe Facebook, preşedintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu, a declarat că atât timp cât va ocupa această funcţie se va consulta cu toate partidele politice şi va avea un dialog cu celelalte instituţii fundamentale ale statului. 
 
”În Parlament a existat mereu această cutumă prin care puterea are un dialog constant cu opoziţia. Am văzut ce se întâmplă atunci când puterea este concentrată într-o singură mână şi deciziile sunt impuse prin forţă. Acest mod de a face politică trebuie să dispară”, a scris Marcel Ciolacu. 
 
Marcel Ciolacu a fost ales preşedinte al camerei inferioare cu 172 de voturi. Raluca Turcan, de la PNL, a obţinut doar 100 de voturi, iar Kelemen Hunor, de la UDMR, doar 20.
 
Iată postarea noului preşedinte al Camerei Deputaţilor:
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările