Fetiţă de aproape 6 ani, dispărută de acasă. Are o întârziere în dezvoltare şi nu răspunde când este strigată pe nume

Fetiţă de aproape 6 ani, dispărută de acasă. Are o întârziere în dezvoltare şi nu răspunde când este strigată pe nume

Scarlat Raisa Florentina are 5 ani şi 7 luni

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au fost sesizaţi, joi seară, despre dispariţia unei fetiţe de aproape 6 ani. Familia a precizat că minora nu răspunde când este strigată pe nume. Ea s-a pierdut în zona satului Găvăneşti, comuna Săgeata.

Ştiri pe aceeaşi temă


”Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea ei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să apeleze la poliţie”, transmit poliţiştii buzoieni.

Scarlat Raisa Florentina, în vârstă de 5 ani şi 7 luni, a plecat de acasă, din comuna Săgeata, sat Găvăneşti, în seara de 1 iulie, în jurul orei 21.30, şi nu a mai revenit până în prezent.

La momentul dispariţiei, minora era îmbrăcată cu pantaloni scurţi de culoare roşie, fără articol vestimentar în partea de sus a corpului, desculţă.

Aceasta are un metru înălţime, aproximativ 22 kg, păr şaten, lung, ochi caprui, ten alb.

Minora este diagnosticată cu dizabilităţi de dezvoltare şi nu răspunde când este strigată pe nume. 

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările