Doi cunoscuţi folkişti încing atmosfera, sâmbătă, în Underground Pub

Doi cunoscuţi folkişti încing atmosfera, sâmbătă, în Underground Pub

Adrian Bezna

Buzoiencele vor avea parte de un mărţişor muzical oferit de doi cunoscuţi reprezentanţi ai genului Folk. Underground Pub, local din centrul Buzăului, va găzdui, sâmbătă seara, recitalurile susţinute de ieşeanul Adrian Bezna şi Nicu Zotta, din Buzău.


Îndrăgostit de acest gen de muzică de la vârsta de 7 ani, Adrian Bezna a organizat festivaluri de folk şi a cântat alături de mari artişti români. Solistul ieşean este foarte bun prieten cu Vasile Şeicaru, care i-a dăruit una dintre chitarele sale. 

În perioada 1994-1998, Bezna a organizat festivalul anual de rock "Young rock for youngs". 

Împreună cu Adia Necule, folkistul a participat la o audiţie în cadrul Cenaclului "Totusi iubirea", condus de poetul Adrian Păunescu. Cei doi au impresionat şi au avut şansa să participe într-un turneu alături de Emeric Imre, Tatiana Stepa şi alte nume mari ale folkului românesc.

Organizatorii anunţă că spectacolul pe care îl vor susţine, sâmbătă, de la ora 20.00, Adrian Bezna şi Nicu Zotta, este dedicat tuturor iubitorilor de muzică folk dar în special doamnelor şi domnişoarelor cu ocazia Mărţişorului. Intrarea este liberă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările