Cursuri de formare profesională prin AJOFM, pentru 154 de buzoieni

Cursuri de formare profesională prin AJOFM, pentru 154 de buzoieni

AJOFM Buzău va organiza în noiembrie şase cursuri de formare profesională

Luna viitoare, peste 150 de buzoieni vor avea ocazia să urmeze cursuri de formare profesională prin Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă. Astfel, în noiembrie vor fi organizate şase astfel de cursuri.


56 de persoane vor putea urma cursuri de agent de securitate, 28 se vor putea instrui în meseria de contabil, alţi 28 se vor putea califica în meseria de inspector/referent resurse umane, alţi 28 vor învăţa ce trebuie să facă pentru a deveni lucrători în comerţ, în timp ce alţi 14 vor urma cursuri de operator introducere, validare şi prelucrare date. 

La nivel naţional, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă prognozează derularea, în luna noiembrie 2013, a 142 programe de formare profesională pentru un număr de 2.892 persoane, care beneficiază, conform legii, de servicii de formare profesională gratuite, organizate de agenţiile judeţene pentru ocuparea forţei de muncă şi agenţia municipiului Bucureşti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: