Aglomeraţie şi huiduieli, la redeschiderea talciocului săptămânal din Buzău VIDEO

Aglomeraţie şi huiduieli, la redeschiderea talciocului săptămânal din Buzău VIDEO

Pentru că accesul în interiorul pieţei volante a fost oprit la un moment dat, deoarece în incintă erau deja mulţi clienţi şi nu se mai putea respecta distanţa de doi metri, zecile de oameni opriţi la poartă au devenit agitaţi şi i-au insultat pe administratorii pieţei şi oamenii de ordine.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Aglomeraţia s-a produs mai ales după ce s-a dus vestea că nu se mai percepe taxă de intrare.
 
Ca să poată funcţiona legal, talciocul a fost reorganizat ca piaţă volantă. 
 
Administratorul târgului spune că, dacă nu sunt respectate regulile de distanţare, talciocul ar putea fi închis din nou. 
 
”Avem două variante: să respectăm aceste condiţii sau să nu mai funcţionăm deloc. Cei care ne înjură acum ar fi probabil şi mai supăraţi dacă am închide din nou”, Alexandru Buşcu, şef Pieţe Târguri şi Oboare Buzău.
 
Târgul a fost asaltat şi de numeroşi poliţişti, pregătiţi să-i amendeze pe cei care nu respectă regulile impuse de pandemie. Au fost controale şi de la DSP, DSV şi Jandarmerie. 
 
Un număr de aproximativ 400 de poliţişti şi jandarmi sunt pe străzi şi în punctele cheie ale judeţului Buzău, în acest weekend.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările