Implicată într-o bătaie în holul unui hotel de lux din Braşov, Anda Adam nu este la prima ceartă publică. În ce scandaluri a mai fost implicată cântăreaţa

Implicată într-o bătaie în holul unui hotel de lux din Braşov, Anda Adam nu este la prima ceartă publică. În ce scandaluri a mai fost implicată cântăreaţa

Anda Adam nu se află la primul scandal din acest an FOTO Inquam Photos / Ştefan Sandu (arhiva)

Anda Adam s-a luat la bătaie cu o altă femeie chiar în Ajunul Crăciunului, în holul unui hotel de lux din Poiana Braşov. De-a lungul vremii, artista a mai fost implicată în scandaluri

Anda Adam a fost implicată în Ajun de Crăciun într-un scandal încheiat cu bătaie în holul unui hotel de lux din Poiana Braşov. Cântăreaţa nu este la primul scandal în acest an şi este caracterizată de presa românească drept „leoaică” atunci când vine vorba de familia ei. 
 
În primăvara acestui an, mai exact în luna martie, SpyNews publica un schimb de mesaje pe care artista l-a avut cu femeia cu care soţul ei îşi trimitea mesaje fierbinţi. Schimbul de replici de pe Instagram s-a lăsat şi atunci cu ameninţări din partea Andei Adam. 
 
La acea vreme, apăruseră primele zvonuri că Anda Adam şi soţul ei nu mai formează un cuplu. „Oamenii se mai şi ceartă, nu au mereu aceleaşi păreri. Sursele ar putea fi un vecin care a auzit o discuţie în contradictoriu, noi stând la bloc. În această perioadă de izolare, cred că toată lumea a fost mai tensionată: toată ziua în casă, copilul nu are activitate, deci a fost uşor să apară anumite ştiri nefondate pe care nu am vrut să le comentez, tocmai pentru a nu crea alte ştiri pe mai departe”, declara Anda Adam, în primăvară.
 
Luna martie nu pare să-i priască artistei. În martie 2013, mama lui Cătălin Ţîră, fotbalistul care la vremea respectivă evolua la Lazio Roma, a anunţat public că fiul ei nu are nevoie de o relaţie în care iubita să-l ducă în cluburi, să fumeze şi să bea, astfel că, potrivit mamei acestuia, tânărul fotbalist a pus capăt relaţiei. 
 
Reacţia de atunci a Andei Adam a fost una foarte echilibrată. Acum, însă, cântăreaţa nu a stat pe gânduri şi s-a încăierat cu o altă femeie, în văzul lumii, în holul unui hotel de lux din Braşov. 

Vă recomandăm să mai citiţi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările