Şicanare în trafic, pe​ drumul către Bran. Un bărbat a scos pe geam un obiect ce părea o armă. Poliţiştii l-au identificat

Şicanare în trafic, pe​ drumul către Bran. Un bărbat a scos pe geam un obiect ce părea o armă. Poliţiştii l-au identificat

Poliţiştii din Braşov au intervenit, vineri, după o şicanare în trafic, pe drumul către Bran. Un bărbat a scos pe geam un obiect ce părea o armă, fiind ulterior depistat.

”La data de 02 iulie 2021, dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov a fost sesizat prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe tronsonul de drum cuprins între municipiul Braşov şi Staţiunea Bran din judeţul Braşov ar fi avut loc o şicanare în trafic între două autovehicule, iar unul dintre cei doi conducători auto ar fi scos pe geamul autovehiculului, un obiect, ce ar fi prezentat caracteristicile unei arme. În urma sesizării au fost instituite filtre rutiere formate din poliţişti din cadrul Poliţiei Staţiunii Râşnov, Poliţiei Staţiunii Bran şi Poliţiei Oraşului Zărneşti, în vederea depistării şi identificării persoanei în cauză”, a transmis, vineri seară, IPJ Braşov.

Sursa citată a precizat că poliţiştii au depistat şi identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat, în vârstă de 42 ani din oraşul Zărneşti, judeţul Braşov, iar asupra acestuia a fost găsită o replică de armă de tip airsoft.

”Persoanele implicate sunt în custodia poliţiştilor în vederea audierii, stabilirii şi clarificării stării de fapt şi dispunerea măsurilor legale”, au mai precizat polişiştii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările