A fost arestat bătrânul care şi-a înjunghiat fiul după o discuţie în contradictoriu

A fost arestat
bătrânul care şi-a înjunghiat fiul după o discuţie în contradictoriu

Foto: arhivă Adevărul

Bărbatul de 71 de ani este cercetat pentru tentativă de omor în condiţii de violenţă în familie, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila pentru o perioadă de 30 de zile.

Duminică, 17 mai, în jurul orei 16,40, poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbăt cu privire la faptul că fratele său a fost înjunghiat.

”În urma cercetărilor desfăşurate, poliţiştii au constatat că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 71 de ani, din localitatea Romanu,  care, în timp ce se afla la domiciliu, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, l-ar fi înjunghiat, cu un cuţit, pe fiul său de 40 de ani. Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

O zi mai târziu,  bătrânul fost reţinut pentru 24 de ore, iar, în cursul zilei de ieri, 19 mai, acesta a fost prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Propunerea a fost admisă, bărbatul fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila pentru o perioadă de 30 de zile.

Bărbatul de 71 de ani este anchetat pentru tentativă de omor în condiţii de violenţă în familie, poliţiştii continuând cercetările în vederea lămuririi cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: