Şi-a omorât concubinul cu o lovitură de cuţit după ce au băut până nu au mai ştiut de ei

Şi-a omorât
concubinul cu o lovitură de cuţit după ce au băut până nu au mai ştiut de ei

Foto: arhivă Adevărul

O femeie de 53 de ani şi-a trimis partenerul de viaţă în lumea celor drepţi după ce a avut un conflict spontan cu acesta, în urma căruia a pus mâna pe un cuţit cu care l-a lovit pe bărbat.

Ştiri pe aceeaşi temă

O femeie de 53 de ani din localitatea brăileană Şuţeşti a fost reţinută de poliţişti şi va fi propusă la arestare preventivă sub acuzaţia de omor. Pe 10 iulie, femeia şi concubinul acesteia, de 42 de ani, s-au cinstit la domiciliul acestora din localitate, iar la un moment dat s-au luat la ceartă.

Sub impulsul furiei, dar şi al alcoolului, femeia a luat un cuţit şi l-a lovit la întâmplare pe partenerul de viaţă. Acesta a fost grav rănit, fiind transportat ulterior la Spitalul de Urgenţă din Brăila.

În ciuda efortului medicilor, acesta a decedat, necropsia urmând să lămurească gravitatea rănii pe care acesta a suferit-o în urma altercaţiei cu concubina sa. Dacă va fi găsită vinovată, femeia riscă până la 20 de ani de închisoare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: