Un bărbat de 49 de ani, vaccinat cu ambele doze, răpus de COVID-19. Nu avea alte boli

Un bărbat de 49 de ani, vaccinat cu ambele doze, răpus de COVID-19. Nu avea alte boli

Bărbatul a murit la spital FOTO digi24.ro

Un bărbat de 49 de ani, vaccinat cu ambele doze, a murit ca urmare a infecţiei cu SARS-COV 2 weekend-ul trecut. Autorităţile sanitare spun că bărbatul a stat prea mult acasă şi nu a luat tratament.

Ştiri pe aceeaşi temă

Weekend-ul trecut, un bărbat de 49 de ani, din judeţul Botoşani a ajuns în stare gravă la spital cu COVID-19. Deşi medicii au făcut tot ce le-a stat în putinţă, bărbatul a decedat în spital în urma complicaţiilor. Autorităţile sanitare din Botoşani spun că bărbatul era vaccinat cu ambele doze. A stat însă prea mult acasă şi nu a luat tratament specific. Bărbatul venea din Italia.  A ajuns la spital doar când starea  sa era foarte gravă. ”A stat extrem de mult la domiciliu.”, a precizat medicul Monica Adăscăliţei, director DSP. 

În plus, bărbatul nu avea alte comorbidităţi. Adică cel puţin nu avea declarate alte boli în istoricul său medical. ”Acest pacient nu avea boli declarate, însă nu ştim dacă într-adevăr el a fost vreodată la medic. Nu avea un istoric medical”, adaugă Monica Adăscăliţei. Medicii recomandă ca şi la cele mai uşoare simptome, populaţia să contacteze medicul pentru a primi tratament adecvat.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările