Botoşani: Post de director scos la concurs la Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului

În scurt timp, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Botoşani va avea încă un director cu acte în regulă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Postul de director economic al DGASPC a fost scos la concurs. Probele pentru cei care vor să se înscrie în cursa pentru acest scaun de şef se vor susţine în zilele de 8 şi 10 septembrie. Postul a rămas vacant după ce au expirat cele şase luni de interimat ale directorului Doina Nacu. Înscriierile pentru concurs se fac până pe data de 29 august.

Doina Nacu, cea care a preluat atribuţiile de director economic şi-a declarat deja intenţia de a se înscrie pentru a-şi da concursul pe această funcţie în speranţa de a deveni director cu acte în regulă.

Funcţiile de şefi ocupate prin interimate în cadrul sistemului de asistenţă socială şi protecţia copilului au stârnit numeroase discuţii în ultimii ani, pe motiv că activitatea unei instituţii condusă prin interimate are de suferit prin faptul că şefii provizorii nu pot pune în aplicare măsuri pe termen lung.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările