Botoşani: Gala Bruce Lee – Full Contact la Botoşani

Botoşani: Gala Bruce Lee – Full Contact la Botoşani

Daniel Moruz este unul dintre elevii lui Cătălin Amariei care a obţinut recunoaştere la nivel naţional

Campioni naţionali de arte marţiale dar şi debutanţii în competiţiile din acest domeniu se vor reuni sâmbătă la Botoşani pentru Gala Bruce Lee - Full Contact, un eveniment sub patronajul Federaţiei de JKD Române.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Anul acesta Bruce Lee ar fi împlinit 70 de ani. Prin aceste acţiuni noi vrem să păstrăm vie memoria fondatorului stilului Jeet Kune Do (JKD) şi totodată să-i promovăm pe tinerii noştri", a spus Si-Fu Cătălin Amariei, cel care s-a luptat cu asistenţii lui Bruce Lee şi care a iniţiat acest proiect.

Concursul de arte marţiale va avea loc sâmbătă începând cu ora 13.00, în sala de sport a Colegiului Tehnic „Gheroghe Asachi" (Electrocontact) Botoşani. Cei interesaţi de acest sport vor putea fi martori la luptele de juniori şi seniori, intrarea fiind liberă. Cei mai buni vor fi premiaţi cu diplome şi premii.

„Vrem să debutăm în competiţii cu sportivii antrenaţi în ultimii ani şi să le ofer ocazia de a simţi emoţia unei concurs. Mai mult, elevii vor putea observa tehnicile de luptă ale practicanţilor cu vechime", a mai spus Cătălin Amariei, antrenor de JKD la Millenium GYM.

La competiţie vor participa 12 reprezentanţi ai clubului Millenium GYM Botoşani, trei luptători de la Clubul Sportiv (CS) JKD din Arad, şase de la CS JKD din Zăbrani şi alţi trei reprezentanţi ai CS Jun Fan Kuen - JKD România, de la Oţelu-Roşu.

Printre invitaţi se numără şi luptători care s-au remarcat la JKD dar şi kickboxing în sistem full contact atât la nivel naţional cât şi internaţional, respectiv: Roland Creţoiu, Lucian Bucher şi Daniel Moruz (primul elev al lui Cătălin Amariei cu centura neagră).

După această gală, antrenorul Amariei are în vedere organizarea unui seminar la Millenium GYM cu un dublu campion mondial.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările