VIDEO Bărbat dat jos din tren şi bătut de controlor şi de doi călători cu pumnii şi picioarele. Printre agresori se numără şi o femeie

VIDEO Bărbat dat jos din tren şi bătut de controlor şi de doi călători cu pumnii şi picioarele. Printre agresori se numără şi o femeie

FOTO Facebook / Sorinel de la Plopeni

Un video postat pe Facebook luni seara arată un incident violent, care s-ar fi petrecut în gara Milova, din judeţul Arad.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE ORA 9.25 „Referitor la incidentul care a avut loc ieri, 12 februarie, în staţia Milova, la trenul Regio 2028, Timişoara – Simeria, este în desfăşurare o anchetă la CFR Călători Timişoara. S-a luat măsura scoaterii din funcţie a angajatului feroviar, acesta nu va mai deservi trenurile de călători. Vor fi analizate circumstanţele în care s-a ajuns la acest incident regretabil, iar după cercetarea disciplinară a conductorului se vor lua măsurile legale conform procedurilor aferente. Apreciem că astfel de cazuri sunt izolate, cerem scuze public pentru situaţia reprobabilă şi incriminăm ferm comportamente care nu fac onoare uniformei de ceferist“, arată reprezentanţii CFR călători.

Ştirea iniţială

Video-ul, postat pe Facebook de un călător care a fost martor la incident, ilustrează momentul în care un bărbat, aparent în stare de ebrietate, este dat jos din tren, după care acesta încearcă să se urce la loc. Este momentul în care din tren coboară controlorul, care îl ia la bătaie. Îi urmează, din tren, alţi doi călători, printre care şi o femeie, şi toţi cei trei continuă să-l lovească cu pumnii şi cu picioarele pe cel fusese dat jos din tren. Întreaga scenă a fost filmată pe geamul trenului de un alt călător.

Potrivit Aradon.ro, bărbatul bătut ar fi fost un cioban din Timiş plecat în căutarea unui loc de muncă. Ciobanul susţine că i-ar fi cerut controlorului să-i vândă un bilet, iar de aici lucrurile ar fi degenerat. Poliţiştii de la Transporturi Feroviare au demarat cercetările în acest caz.

„Luni, în jurul orei 18.00, poliţiştii Transporturi Feroviare au fost sesizaţi prin Serviciul de Urgenţă 112 despre faptul că un bărbat de 41 de ani, în timp ce se afla în trenul care circula pe ruta Timişoara-Simeria, pe motiv că nu ar fi avut tichet, în staţia Milova, ar fi fost constrâns să coboare din tren fiind agresat de mai multe persoane necunoscute de acesta. Poliţiştii efectuează cercetări pentru identificarea şi tragerea la răspundere penală a agresorilor, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe”, a declarat inspectorul principal de poliţie Lorena Radu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Arad, după cum arată Aradon.ro.

citeste totul despre: