GALERIE FOTO Alegeri parlamentare 2012. La vot doi câte doi, în comuna Buzescu din judeţul Teleorman

GALERIE FOTO Alegeri parlamentare 2012. La vot doi câte doi, în comuna Buzescu din judeţul Teleorman

Mulţi oameni votează câte doi. FOTO: Cristian Delcea

La Buzescu, celebra comună teleormăneană cunoscută în toată lumea pentru palatele sale ţigăneşti, se votează de multe ori tot în sistemul „doi câte doi”. Motivul pentru care membrii secţiei de votare acceptă acest lucru este că alegătorii fie sunt analfabeţi, fie sunt „puţini la minte”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Crin Antonescu îl are de partea sa în Buzescu pe primarul liberal Valentin Trăistaru. Crin Antonescu (PNL) şi Liviu Dragnea (PSD) au votat în cursul dimineţii în Alexandria, după care au plecat spre Bucureşti unde vor urmări în această seară, la închiderea secţiilor de votare, anunţarea primelor rezultate ale alegerilor parlamentare.

Şapte formaţiuni politice şi-au depus listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare din decembrie în Teleorman. Termenul limită de depunere a candidaturilor a fost marţi, 30 noiembrie, ora 24:00. Cei care îţi cer votul sunt reprezentanţii USL, ARD, PP-DD, UDMR, PRM, PPPS şi PAS.

Aflaţi AICI tot ce se întâmplă în Teleorman în ziua alegerilor.

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările