VIDEO Intervenţii dificile ale Salvamont Alba, pentru recuperarea de pe munte a doi turişti cu probleme medicale

VIDEO Intervenţii dificile ale Salvamont Alba, pentru recuperarea de pe munte a doi turişti cu probleme medicale

Salvatorii montani au avut două intervenţii dificile în cursul zilei de sâmbătă, 11 iulie

Angajaţi ai Serviciul Public Salvamont Salvaspeo Alba au intervenit sâmbătă în două zone ale judeţului pentru a recupera doi turişti cu probleme medicale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Una dintre intervenţii a avut loc în zona comunei Sălciua, în Munţii Apuseni, pentru acordarea primului ajutor şi evacuarea unei persoane de sex masculin în vârstă de 26 de ani din Alba Iulia care acuza dureri în zona toracelui.
 
Potrivit reprezentanţilor Salvamont Alba, persoana a fost predată unui echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, care a transportat-o la o unitate medicală
 
Tot sâmbătă, salvamontistii din Alba au acordat primul ajutor şi au evacuat o persoană de sex masculin din Piatra Secuiului, comuna Râmetea, persoană care prezenta ameţeli.

Sursa video: Salvamont Alba

Potrivit reprezentanţilor Salvamont Alba, operaţiunile de salvare au fost foarte dificile. Cele două intervenţii au durat aproximativ 7 ore şi jumătate.
   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: