Un tânăr din Sebeş a fost amendat cu 1.000 de lei pentru că scuipa seminţe pe jos. A contestat sancţiunea în instanţă

Un tânăr din Sebeş a fost amendat cu 1.000 de lei pentru că scuipa seminţe pe jos. A contestat sancţiunea în instanţă

Foto: arhivă Adevărul

Un tânăr din Sebeş care a fost amendat de poliţişti cu 1.000 de lei după ce a mâncat seminţe şi a scuipat cojile pe jos încearcă să obţină anularea amenzii în justiţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

În data de 18 mai, tânărul se afla alături de mai mulţi prieteni în Parcul Arini din Sebeş. Atunci, pe camerele de supraveghere montate în parc, poliţiştii locali i-au observat pe tineri în timp ce mămâncă seminţe şi scuipă seminţele pe jos.
 
Potrivit motivării instanţei, după aproximativ două ore, la faţa locului s-a prezentat un echipaj al Poliţiei Locale Sebeş. Poliţiştii i-au atenţionat pe tineri să strângă cojile de pe jos, fapt pe care tânărul menţionează în cererea de anulare că l-a şi făcut.
 
Acesta a mai precizat că poliţiştii locali au spus că nu îi vor da amenda, dar până la urmă a primit o sancţiune.
 
Tânărul a motivat că vrea anularea amenzii deoarece aceasta este prea mare pentru fapta săvârşită, că nu are un venit propriu fiind student la Cluj Napoca. Însă, în data de 7 septembrie, magistraţii Judecătoriei Sebeş au respins cererea tânărului şi au menţinut amenda de 1.000 de lei. Hotărârea Judecătoriei poate fi contestată la instanţa superioară.
 
   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: