DSP Alba suspendă până luni testările la cerere pentru COVID-19. 174 de noi cazuri în judeţ

DSP Alba suspendă până luni testările la cerere pentru COVID-19. 174 de noi cazuri în judeţ

Direcţia de Sănătate Publică Alba a suspendat recoltările pentru testele COVID, de miercuri şi până duminică. Este vorba despre testele efectuate la cerere, la cortul de lângă Policlinica din Alba Iulia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei care erau programaţi în această dimineaţă la recoltări de probe pentru testul COVID au dat de un anunţ, afişat pe o uşa a policlinicii, prin care erau anunţaţi că, din motive tehnice, procedura nu mai este posibilă, până în data de 25 octombrie.
 
Se pare că ar fi vorba despre instalarea unui container în locul cortului în care, până astăzi, se făcea prelevarea de probe.
 
Modificarea se justifică prin condiţiile improprii de muncă pentru personalul de la recoltări în contextul în care temperaturile în Alba Iulia, mai ales dimineaţa, abia trec pragul îngheţului. În Alba Iulia, recoltări se mai fac, pe lângă DSP, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia dar şi în clinicil private.
 
În ultimele 24 de ore, în judeţul Alba s-au înregistrat 174 de noi cazuri de COVID-19, potrivit datelor transmise miercuri, 21 octombrie, de DSP Alba. În total numărul de persoane infectate până în acest moment în judeţul Alba a ajuns la 3765.
 
Marti, în Alba au fost prelucrate 1190 de probe (831 la DSP si 359 la SJU). Numărul total de teste efectuate până în prezent în judeţ a ajuns la 95.393.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările