Bărbat reţinut pentru complicitate la înşelăciune prin metoda „accidentul”. Cum a acţionat

Bărbat reţinut pentru complicitate la înşelăciune prin metoda „accidentul”. Cum a acţionat

Foto Adevărul

Un bărbat de 36 de ani din Alba Iulia a fost reţinut de poliţişti pentru complicitate la înşelăciune prin metoda „accidentul”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit IPJ Alba, la data de 20 octombrie 2021, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 36 de ani, din Alba Iulia, care este bănuit de complicitate la înşelăciune.
 
În sarcina acestuia s-a reţinut că, în noaptea de 17/18 august 2021, s-ar fi deplasat la locuinţa unei vârstnice, de 76 de ani, din comuna Rădeşti, judeţul Alba, pentru a ridica o sumă de bani, după ce femeia ar fi fost sunată de către o persoană care s-a prezentat ca fiind medic şi i-ar fi spus că fiul său are nevoie de asistenţă medicală după ce ar fi fost implicat într-un accident.
 
Femeia i-ar fi înmânat complicelui toţi banii pe care i-a avut în casă, respectiv suma de 100 de lei. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit păgubitei.
 
Cercetările sunt continuate pentru identificarea tuturor persoanelor implicate.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările