Un penthouse din Baia Mare are un open space imens înconjurat de trei terase

Un penthouse din Baia Mare are un open space imens înconjurat de trei terase

Un penthouse din Baia Mare cu o amenajare sofisticată, în care detaliile împrumutate din stilurile clasice se împletesc armonios cu nevoile şi tendinţele de astăzi. Piesele de rezistenţă ale locuinţei? Terasele, mobilierul şi culorile alese.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un penthouse de 150 de metri pătraţi dintr-un bloc nou din zona Livada, Baia Mare, cu două dormitoare, un living, trei băi şi patru terase, şi o amplasare deosebită, într-o livadă, la poalele dealului. E al unei familii tinere care îşi dorea un cămin cald şi primitor, dar cu multă personalitate şi îndrăzneală. Designerul Raul Şerban, de la Hangar 7586, a preluat locuinţa la roşu în iunie 2019 şi le-a îndeplinit dorinţa. A lucrat la o amenajare eclectică, ce înglobează mai multe stiluri, de la neoclasic la elemente şi materiale moderne. A durat opt luni procesul, mobilierul e aproape integral lucrat pe comandă, iar bugetul a ajuns undeva la 80.000 de euro.
 
 
În toată amenajarea, elementele clasice sunt reinterpretate în manieră contemporană: parchetul din lemn masiv este montat în stilul clasic Herringbone, dar are o nuanţă discretă de gri-nisipiu, şi nu este lăcuit. 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările