Sfaturi pentru a rezolva mai uşor sarcinile zilnice: cum să economisiţi timp şi bani în mod eficient

Sfaturi pentru a rezolva mai uşor sarcinile
zilnice: cum să economisiţi timp şi bani în mod eficient

Sfaturi pentru a rezolva mai uşor sarcinile zilnice FOTO Shutterstock

În secolul vitezei, ştim cu toţii cum putem pierde o zi întreagă la cumpărături, plimbându-ne prin supermarketuri. Pentru a rezolva mai uşor treburile zilnice, apelaţi la câteva trucuri simple.

Ştiri pe aceeaşi temă

Grupaţi-vă sarcinile

Aceasta este o regulă de aur. Niciodată nu plecaţi de acasă pentru a rezolva un singur lucru, scrie rd.com. Veţi economisi timp, combustibil, energie şi hormoni de stres. În cazul în care trebuie să duceţi copilul la o lecţie de pian, puteţi merge, de asemenea, la bancă sau la supermarket pentru a cumpăra cele necesare.

Evitaţi cumpărăturile în weekend

Majoritatea oamenilor merg la cumpărături spre sfârşitul săptămânii. Evitaţi magazinele aglomerate şi traficul intens şi dedicaţi-vă cele două zile doar familiei.

Creaţi o listă cu sarcinile pe care le aveţi de îndeplinit

Stabiliţi-vă un loc în casă unde să puneţi lista sarcinilor de îndeplinit, la care să aibă acces toţi membrii familei. Notaţi ce aveţi de rezolvat, cumpărăturile necesare sau facturile pe care nu trebuie să uitaţi să le achitaţi.

Creaţi-vă un stoc al produselor care vă sunt cel mai frecvent necesare

Cel mai frecvent trebuie să mergeţi la cumpărături pentru elemente banale, cum ar fi hârtie igienică, prosoape de hârtie, saci de gunoi, pastă de dinti, deodorant, etc. Dacă aveţi spaţiu de depozitare, încercaţi să vă faceţi un stoc, pentru a nu mai fi nevoiţi să plecaţi de acasă doar pentru unul din produsele amintite.

Utilizaţi comenzile on-line

Tot mai multe magazine au început să ofere servicii de livrare la domiciliu. Dedică-ţi acest timp familiei, alegeţi împreună produsele şi comandaţi-le online, pentru un plus de confort şi eficienţă. Dacă vă gândiţi la taxa de livrare, aceasta poate fi compensată cu timpul şi combustibilul folosite pentru a merge la supermarket.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: