Horoscop săptămânal 12-18 aprilie: Berbecii trebuie să se ferească de înşelăciune

Horoscop săptămânal 12-18 aprilie: Berbecii trebuie să se ferească de înşelăciune

FOTO Shutterstock

Horoscopul săptămânal pentru perioada 12-18 aprilie 2021 îţi aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti.

Horoscopul săptămânal pentru 12-18 aprilie 2021 îţi spune dacă vei avea succes în carieră, ce te aşteaptă din punct de vedere al sănătăţii, cât de bine vei sta cu banii, dar şi cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Taur sunt pregătiţi pentru schimbări.

Horoscop săptămânal Berbec: 12-18 aprilie 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

După 12, va exista o tendinţă de informaţii, judecăţi şi concepţii greşite, o abatere de la obiectivele stabilite, precum şi o revenire la obligaţii neîndeplinite anterior. Ar trebui să vă feriţi de dezinformare şi înşelăciune, precum şi de pierderi de bunuri şi eşecuri financiare.

Din 13 aprilie încolo, veţi putea acţiona mai eficient, veţi avea farmec şi atracţie, precum şi nevoia de experienţe şi senzaţii noi. Pasiunea, dorinţa de schimbare creşte, iar unii vor dori să se angajeze în aventuri, experimente, simţind că norocul va fi de partea lor. Ei vor reuşi foarte mult, nu doar în carieră şi afaceri, ci chiar în jocurile de noroc ori în speculaţii.

Cu aglomeraţia planetară pe semnul vostru, e vremea să întăriţi relaţiile existente ori să căutaţi o oportunitate de a construi altele noi. Acesta este un moment minunat pentru a vă reîmprospăta imaginea. Cheltuiţi bani pentru schimbare de look, pentru lucruri elegante, pentru produse necesare unei diete care vă permite să vă îmbunătăţiţi rapid corpul şi silueta.

Horoscop săptămânal Taur: 12-18 aprilie 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Aceia care decid să dedice acest timp familiei sau odihnei, vor putea obţine o mulţime de impresii şi emoţii pozitive, se vor recupera, astfel încât să poată începe un nou ciclu anual luna viitoare cu energie proaspătă.

În a doua săptămână de aprilie, ar fi mai bine să vă abţineţi de la achiziţii mari, investiţii, nu este de dorit să împrumutaţi de la alţii sau să împrumutaţi pe alţii cu bani. Există riscul să vă confruntaţi cu înşelăciuni, promisiuni false ori  să cumpăraţi lucruri cu defecte ascunse.

Finalul perioadei vine cu creştere de susţinere astrală şi totul va începe să se mişte. Astfel, veţi avea un interes mai activ pentru afaceri, pentru a participa la activităţi de grup. Creativitatea va creşte şi veţi putea face faţă cu uşurinţă diverselor sarcini intelectuale. O înţelegere mai profundă a situaţiilor pe care le traversaţi, împreună cu bune abilităţi analitice, vă vor permite să adoptaţi corect o linie de comportament şi de activitate planificată pentru luna viitoare.

Mulţi nativi vor fi gata pentru schimbare şi, în primul rând vor fi gata să-şi schimbe imaginea, stilul, să cumpere lucruri noi, să se preocupe de siluetă şi să schimbe mediul.

Horoscop săptămânal Gemeni: 12-18 aprilie 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Puteţi vorbi în public pentru că veţi fi ascultaţi, puteţi negocia cu posibili sponsori sau patroni, precum şi cu persoane în funcţii de autoritate care pot ajuta la realizarea de planuri.

Atenţie însă, deoarece există pericolul de a fi înşelaţi, de a avea încredere în persoane greşite, de a fi neglijenţi în vorbe şi a arunca o perlă care vă poate aduce necazuri! Situaţiile se vor dezvolta ameţitor, planurile se pot schimba, astfel încât va trebui să răspundeţi rapid la ceea ce se întâmplă şi să faceţi ajustări. Este posibil să fiţi nevoiţi chiar să riscaţi ceva pentru a obţine o poziţie superioară, un statut social. Sunt posibile unele dificultăţi financiare, astfel încât vă sfătuiesc să manageriaţi bine conturile.

La sfârşitul perioadei potenţialul energetic va slăbi, aşa că ar trebui să aveţi mai multă grijă de sănătate şi să vă odihniţi mai mult. 

Află pe Click! la ce să te aştepţi dacă eşti în zodia Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările