Before&after: a fost nevoie de 4 luni şi 40.000 euro ca o echipă de arhitecţi să scoată la lumină un apartament din Drumul Taberei

Before&after: a fost nevoie de 4 luni şi 40.000 euro ca o echipă de arhitecţi să scoată la lumină un apartament din Drumul Taberei

A fost nevoie de modificări radicale ca un apartament din Drumul Taberei să ajungă la un look modern, feminin şi cât se poate de eficient pentru o mamă şi fiica ei adolescentă. Echipa de arhitecţi a raşchetat tot ce era în spaţiu şi a luat-o de la zero, cu 40.000 euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aflat într-un bloc vechi, acest apartament din Drumul Taberei are trei camere (90 metri pătraţi) şi a mai trecut printr-un proces de renovare, în 2006. Între timp, mobilierul şi finisajele s-au deteriorat, iar proprietarii, o avocată din Bucureşti împreună cu fiica ei de 12 ani, s-au hotărât să reamenajeze totul de la A la Z. Pentru ca treaba să meargă mai uşor şi să fie sigure că rezultatul le va fi pe plac, au lucrat cu echipa de arhitecţi de la Next Interior.


Lucrările au început cu debarasarea mobilierului vechi, demolarea unor scafe din gips-carton, demontarea uşilor şi decopertarea tuturor finisajelor (parchet, gresie, faianţă). A urmat schimbarea instalaţiei electrice şi sanitare.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările