63 imagini cu bucătării amenajate de designeri şi arhitecţi români într-o mulţime de forme şi stiluri

63 imagini cu bucătării amenajate de designeri şi arhitecţi români într-o mulţime de forme şi stiluri

Unele bucătării sunt în formă de L, altele în formă de U, altele sunt open space, cu sau fără insulă. Mai mici, mai mari, mai colorate sau chiar complet albe, am adunat mai jos câteva imagini cu bucătării amenajate de designeri şi arhitecţi români din care să te inspiri pentru casa ta.

Dacă nu eşti arhitect şi nici designer de interior, dar îţi doreşti să gândeşti chiar tu conceptul de design al bucătăriei tale, cea mai simplă cale spre reuşită e să iei o idee şi să o adaptezi la nevoile tale. Sau poţi chiar să combini mai multe idei, ca să-ţi iasă amenajarea perfectă pentru tine. Orice metodă ai alege, noi îţi punem la dispoziţie câteva imagini cu bucătării gata amenajate care să-ţi servească drept punct de plecare.
 

Imagini cu bucătării moderne amenajate de designeri şi arhitecţi de la noi

Cea mai simplă alegere, una cu care nu poţi da greş, este stilul modern. Se potriveşte bine în apartamentele de bloc, în bucătăriile mici şi medii, în case cu linii drepte, simple, fără zorzoane şi alte accesorii inutile. Nu sunt complet minimaliste, deci nu te vor inspira să renunţi complet la decoraţiuni, ci să le menţii la un minim care lasă spaţiul aerisit şi parcă un pic mai luminos. Ah, şi să nu uităm, au finisajele acelea de ultimul răcnet pe care le admiri pe Pinterest, de la răşină epoxidică, la microciment.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările