Sexul la bărbaţi după vârsta de 40 de ani

Sexul la bărbaţi după vârsta de 40 de ani

Sexul la bărbaţi după vârsta de 40 de ani FOTO Arhivă Adevărul

Sexul la bărbaţi după vârsta de 40 de ani este un subiect care stârneşte curiozitatea femeilor, experinţa sexuală acumulată până la această vârstă fiind principalul motiv din spatele acestei fascinaţii.

După mai multe experienţe sexuale, unele femei ajung să îşi pună întrebări şi în legătură cu experienţa sexuală a bărbatului din viaţa lor, devenind curioase cu privire la satisfacţia pe care ar avea-o dacă s-ar culca cu un bărbat trecut de o anumită vârstă. Acest lucru este perfect justificat, mai ales că în urma unor cercetări a ieşti la iveală că bărbaţii de 40 de ani şi cei care depăşesc pragul acestei vârste sunt cei care au atins apogeul cunoaşterii sexuale.
 

Sexul la bărbaţi după vârsta de 40 de ani: sunt mai puţin pretenţioşi

Bărbaţii de 40 de ani, maturi, acordă mai puţină atenţie detaliilor nesemnificative şi se concentrează, în schimb, pe lucrurile cu adevărat importante, precum atmosfera erotică. Pentru un bărbat matur nu mai contează atât de mult dacă, de exemplu, partenera lui nu este proaspăt epilată.
 
Bărbăţii de 40 de ani iubesc să se relaxeze în braţele partenerei după sex. De fapt, potrivit unor studii recente, sexul la bărbaţii de 40 de ani este de fapt un „preludiu” pentru perioada care urmează imediat după sex, şi anume relaţionarea intimă.
 

Sexul la bărbaţi după vârsta de 40 de ani: sunt mai preocupaţi de plăcerea partenerei

Bărbaţii de 40 de ani sunt foarte preocupaţi de plăcerea partenerei. Aceştia consideră că un act sexual complet şi bine făcut este acela în care partenera lor se simte bine, aşa că nu ezită să se dedice trup şi suflet satisfacerii ei. În plus, de cele mai multe ori, sunt mari amatori ai sexului oral, răsfăţându-şi destul de des partenera.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările