Cum poţi câştiga casca unui pilot de Formula 1 prin Instagram

Cum poţi câştiga casca unui pilot de Formula 1 prin Instagram

Mika Hakkinen, dublu campion mondial la Formula 1.

Instagram a devenit a doua reţea socială ca importanţă în România, iar acum te poţi folosi de profilul tău pentru a câştiga o cască de Formula 1. Aceasta a fost a lui Mika Hakkinen.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 6 noiembrie porneşte un concurs pe Instagram prin care poţi câştiga o cască de Formula 1 cu autograful lui Mika Hakkinen. Organizatorul este producătorul de anvelope premium Nokian Tyres şi regulamentul competiţiei va fi pe contul de Instagram @nokiantyreseurope.

Mecanismul de participare este simplu. Casca va fi oferită ca premiu celui care are cea mai mare nevoie de ea pentru a conduce pe cel mai dificil drum din Europa. Astfel că, participanţii trebuie să fotografieze cel mai dificil tronson de drum pe care îl pot găsi, să publice imaginea pe Instagram şi să scrie hashtag-ul #likeMika. La concurs se pot înscrie toţi cei care au adrese de corespondenţă în una dintre următoarele ţări: Republica Cehă, Polonia, Germania, Italia, Franţa, Bulgaria, România, Austria şi Elveţia.

Dacă emisiuni precum Top Gear au trecut pe drumul din România şi le-au lăudat, poate fi o ocazie ca o poză cu unul dintre ele să fie premiată. Concursul acesta durează două săptămâni, din momentul lansării, şi va fi însoţit de un videoclip de promovare cu pilotul de F1, dublu campion mondial în cariera sa. El este şi ambasadorul oficial al producătorului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: