Obiceiurile lui Trump la bordul Air Force One, dezvăluite de surse de la Casa Albă

Obiceiurile lui Trump la bordul Air Force One, dezvăluite de surse de la Casa Albă

Donald şi Melania Trump coborând de la bordul Air Force One FOTO Guliver/ Getty Images

În contextul vizitei efectuate de Donald Trump în Japonia, CNN scrie despre cum se comportă cel de-al 45-lea preşedinte american la bordul Air Force One.

Ştiri pe aceeaşi temă

Citând cinci surse de la Casa Albă, CNN relatează despre ce obişnuieşte să facă Trump în timpul călătoriilor lungi la bordul Air Force One.

Dacă soţia sa, Melania, preferă să doarmă, de regulă singură, liderul de la Casa Albă stă treaz, ignorând de cele mai multe ori sfaturile de a-şi aloca timp pentru odihnă.

El are obiceiul de a rămâne în compartimentul său, unde fie mănâncă, fie îşi sună prietenii, fie se uită la Fox News. De asemenea, îşi petrece orele discutând cu echipa sa despre următoarele reuniuni sau despre ceea ce a mai aflat din presă. El are chiar tendinţa de a-i trezi pe ceilalţi din somn dacă îl preocupă ceva anume. De altfel, când o ştire îl deranjează, oamenii din echipa sa ştiu că trebuie să-şi pună centurile de siguranţă pentru o zonă cu turbulenţe, relevă CNN.

Potrivit unui martor, personalul aflat la bord se simte „prizonier“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: