Jill Biden, prima doamnă a SUA, apariţie pe coperta revistei Vogue, ceva ce şi-ar fi dorit şi Melania Trump

Jill Biden, prima doamnă a SUA, apariţie pe coperta revistei Vogue, ceva ce şi-ar fi dorit şi Melania Trump

Foto Arhivă

Prima doamnă a SUA, Jill Biden, va apărea pe coperta Vogue în numărul din august, după patru ani de absenţă a soţiei unui preşedinte american, relatează The Sun. Jill Biden a acordat şi un interviu pentru revista de modă americană.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jill Biden şi-a asigurat o apariţie pe coperta revistei Vogue pe care şi-ar fi dorit-o şi fosta primă doamnă Melania Trump, care a pozat pentru publicaţia de modă la scurt timp după nunta cu Donald Trump, în 2005.

Jill Biden poartă o rochie florală Oscar de la Renta şi urmează să apară în ediţia printată din august 2021.
 
Jill Biden pe coperta revistei Vogue Foto Captură via The Sun
 
Prima doamnă a SUA este fotografiată la Casa Albă alături de soţul ei în aer liber, pe peluza estică, dar şi în East Sitting Hall, unde se află  reşedinţa de lucru a cuplului prezidenţial.
 
Jill Trump a dezvăluit în interviul acordat publicaţiei de modă că soţul ei e „un preşedinte mai calm. El scade temperatura”.
 
„Sunt mândru de ea. Dar nu mai putem ieşi împreună ca mai înainte”, a spus Joe Biden mărturisind că îi lipseşte timpul petrecut alături de soţia sa.
 
 
Michelle Obama deţine recordul de apariţii pe coperta Vogue în calitate de primă doamnă, şi anume trei apariţii.
„Este cel mai bun ambasador pe care această ţară l-ar putea avea în multe feluri, nu doar în modă”, a spus redactorul-şef al revistei Anna Wintour. 
 
Anna Wintour a acuzat „necinstea” lui Trump şi „o lipsă şocantă a empatiei” înainte de scrutinul din 2020.
„Snobii elitişti din presa de modă au ţinut-o departe de coperţile lor pe cea mai elegantă primă doamnă a Americii ”, a scris Donald Trump pe Twitter numind-o pe soţia sa „cea mai minunată din istorie”.
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările