Herman Berkovits, medicul lui Netanyahu: „Hamas ne va ruga să oprim acest război”

Herman Berkovits, medicul lui Netanyahu: „Hamas ne va ruga să oprim acest război”

Duelul rachetelor între Israel şi Fâşia Gaza 12 mai 2021 FOTO EPA-EFE

Herman Berkovits, medicul premierului israelian Benjamin Netanyahu, a fost invitat la Antena 3 şi a discutat despre situaţia din Gaza şi Israel. Acesta spune că Israelul nu vrea să cucerească Fâşia Gaza şi că va continua să lovească populaţia palestiniană până când Hamas „va ruga” aramta israeliană să se oprească.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Sunt de 45 de ani în Israel şi nu îmi amintesc de o lună în care să nu fi existat violenţă. Suntem destul de obişnuiţi, suntem destul de calmi şi desigur mai mult ne interesează ce fac copii.

Israelul are o armată foarte puternică. Noi folosim acum  doar 2% - 3% din ce are Armata Israeliană. Noi pur şi simplu putem să intrăm în Gaza şi să cucerim în câteva ore, dar noi nu vrem să cucerim, pentru că nu avem nevoie de această fâşie.
 
Această fâşie este o fâşie care este condusă de teroriştii de la Hamas, care tot timpul ne trimit rachete. Ei vor să ne distrugă şi vor să ne distrugă Israelul. Ei nu înţeleg că Israelul este prea puternic ca să fie distrus şi o să vedeţi peste câteva zile cum Hamasul ne va ruga să oprim acest război, deoarece ei primes nişte lovituri puternice. (...) Au fost deja eliminaţi conducători foarte importanţi ai lor şi vreau să vă spun că ceea ce este culmea este că apa, petrolul, ei îl primesc din Israel”, a spus Berkovits, la Antena 3.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările