Trei români au jefuit 16 magazine din Belgia în doar opt zile. Care este motivul

Trei români au jefuit 16 magazine din Belgia în doar opt zile. Care este motivul

Foto Shutterstock

Un bărbat, soţia şi sora sa au fost judecaţi şi condamnaţi de un tribunal belgian după ce au jefuit 16 magazine în 8 zile. Aceştia au spus că motivul pentru care au comis furturile este numărul mare de copii pe care îi întreţin.

Românii locuiau în Franţa, iar întro excursie în Belgia au reuşit să comită 16 furturi în mai multe sucursale ale magazinului Colruyt. Curtea din Kortrijk le-a dat pedepse efective de închisoare de la 12 la 15 luni.

La 30 ianuarie 2021, Cristina I. (31 de ani) şi soţul ei Zoro M. (44) au fost prinşi la trecerea frontierei dintre Franţa şi Belgia. Mercedes-ul lor gri, cu plăcuţă de înmatriculare germană, a fost deja dat în urmărire la începutul lunii septembrie 2020, deoarece maşina fusese văzută la diferite sucursale Colruyt imediat după furturi, scrie Libertatea.

Cei trei au luat la rând supermarketurile din Roeselare, Hooglede, Izegem, Kortrijk, Kuurne, Leuven, Bruges, Torhout, Zedelgem, Knokke-Heist şi Blankenberge. De obicei, furau cantităţi importante de ţigări pe care apoi le vindeau în Franţa.

Cristina I. a stat până acum două luni jumate în arest preventiv, în timp ce soţul şi sora lui, Leontina, nu au intrat la închisoare. Leontina a fost implicată în 5 jafuri şi de cele mai multe ori s-a întors în România.

„Avem 9 copii şi am avut costuri suplimentare pentru maşină”, a spus cuplul de români, întrebat de ce au început brusc să comită furturi. Zoro M. a fost prins şi în Franţa furând.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările