O pensionară din Italia şi-a scos rudele din testament şi a lăsat moştenire cinci milioane de euro oamenilor săraci

O pensionară din Italia şi-a scos rudele din testament şi a lăsat moştenire cinci milioane de euro oamenilor săraci

Rudele bătrânei au încercat anul trecut să o interneze într-un centru pentru îngrijiri FOTO Arhivă

O bătrână din Italia, ieşită la pensie după ce a profesat zeci de ani ca medic stomatolog, a lăsat moştenire 5 milioane de euro unor organizaţii caritabile, care vor ajuta oamenii nevoiaşi. Femeia şi-a exclus rudele din testament pentru că a vrut să o interneze într-un centru de îngrijire,

Ştiri pe aceeaşi temă

Dentista pensionară din Genova, Angela Torelli, care a murit la vârsta de 91 de ani, a lăsat aproape 5 milioane de euro în scopuri caritabile: aproximativ 2,5 milioane pentru Lega del Filo d'Oro, 1,5 milioane pentru genovezii nevoiaşi, prin Surorile Congregaţiei „Surorile Săracilor” şi o casă pentru Asociaţia Italiană de Cercetare a Cancerului, scrie La Stampa.
 
Au fost însă excluse din testament rudele femeii, care au încercat anul trecut să o interneze într-un centru pentru îngrijiri.
 
„Mărturisesc că nu pot ierta hărţuirea suferită de mine şi de soţul meu din partea rudelor cumnatului meu. Sper că Bunul Dumnezeu nu va voi să mă pedepsească pentru asta”, a scris dr. Torelli în testament.
 
Din testament nu lipseşte asistenta fostei dentiste, iar soţului ei i-a rămas o casă din Prato Nevoso. Câte 20.000 de euro vor ajunge la femeia de serviciu şi la administratorul care se ocupa de gestionarea proprietăţilor familiei, mai scrie sursa citată. 
 
În februarie, tot la Genova, o profesoară ieşită la pensie a lăsat moştenire 25 de milioane de euro pentru 16 instituţii, printre care spitale şi organizaţii de caritate, dar şi persoane fizice, arată digi24.ro. Edmonda Marisa Cavanna nu a uitat nici de femeia care a asistat-o ​​în ultimele luni de viaţă, căreia i-a lăsat 3,7 milioane de euro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările