Focurile de artificii de Anul Nou de la Londra sunt anulate pentru a doua oară din cauza pandemiei de COVID

Focurile de artificii de Anul Nou de la Londra sunt anulate pentru a doua oară din cauza pandemiei de COVID

Foto Unsplash

Celebrul spectacol de artificii de pe malurile Tamisei nu va avea loc nici de data aceasta la trecerea dintre ani, a anunţat marţi Primăria Londrei, potrivit publicaţiei The Sun şi AFP.

Este al doilea an consecutiv când focurile de artificii din nopatea dintre ani dunt anulate din cauza pandemiei de COVID.

„Din cauza incertitudinii cauzate de pandemia de COVID-19, celebrul nostru spectacol de Anul Nou nu va avea loc anul acesta pe malurile Tamisei”, a transmis un purtător de cuvânt al primarului Sadiq Khan.
 
În schimb, autorităţile din capitala britanică au în vedere organizarea unui eveniment major în Trafalgar Square, potrivit The Sun.
 
„Anul acesta sunt luate în considerare o serie de noi opţiuni interesante ca parte a sărbătorilor noastre de Revelion din Londra”, a mai precizat purtătorul de cuvânt.
 
Înainte de izbucnirea pandemiei, Londra avea de Anul Nou un foc de artificii spectaculos, iar oamenii se adunau în jurul roţii London Eye, pe malul de sud al Tamisei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările