Prima reacţie a concurentei de la „Survivor România“ care i-a spart nasul adversarului său într-un acces de furie

Prima reacţie a concurentei de la „Survivor România“ care i-a spart nasul adversarului său într-un acces de furie

Ana Pal l-a lovit cu capul în faţă pe Andrei Ciobanu FOTO Kanal D

Luptătoarea MMA Ana Pal, în vârstă de 26 de ani, a reacţionat pentru prima dată cu privire la gestul său necontrolat de a-l lovi cu capul în nas pe adversarul său, Andrei Ciobanu (29 de ani).

Ştiri pe aceeaşi temă

Ana Pal, din echipa Faimoşilor, a fost eliminată din competiţia „Survivor România“ pentru că a avut o reacţie violentă după ce a pierdut o probă. 

Tânăra, care l-a lovit puternic pe Andrei Ciobanu cu capul în faţă, a scris un comentariu la o postare pe Facebook făcută de luptătoarea MMA Diana Belbiţă. 
 
„Bună, îmi pare nespus de rău pentru ce am făcut, acum am văzut cât de rău s-a văzut pe TV, chiar dacă nu a fost atât de grav. Îmi pare rău pentru tot, în momentul acela nu am mai realizat. Aveţi tot dreptul să mă criticaţi, nu a fost frumos din partea mea, şi îmi cer iertare lui Andrei pentru scăparea mea şi asemenea vouă“, a scris Ana Maria Pal.
Comentariul lăsat de Ana Pal, ca reacţie a gestului său violent FOTO Facebook

Iniţial, după gestul său violent, luptătoarea a spus că „şi-o merita“. 
 

Reacţia lui Andrei Ciobanu, concurentul lovit

„Cred că e o decizie corectă. Acest gest a fost unul foarte urât. Cred că a făcut de râs sportul românesc, sportul de contact. Mă bucur într-un fel sau altul că am fost eu şi nu a fost o colegă. Am venit în acest concurs să îmi testez limitele, să fiu sportiv şi să văd cât pot să rezist psihic. Cred că asta nu au înţeles câţiva Faimoşi“, a spus Andrei Ciobanu.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: