O comedie a doborât recordul de cel mai vizionat film pe Netflix într-un singur weekend: zeci de milioane de abonaţi s-au uitat, însă criticii nu sunt încântaţi

O comedie a doborât recordul de cel mai vizionat film pe Netflix într-un singur weekend: zeci de milioane de abonaţi s-au uitat, însă criticii nu sunt încântaţi

Jennifer Aniston şi Adam Sandler sunt soţ şi soţie în noua comedie FOTO Netflix

Comedia „Murder Mystery“, cu Jennifer Aniston şi Adam Sandler în rolurile principale, a doborât recordul de vizualizări pentru un film produs de Netflix, deşi criticii nu au fost deloc încântaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Comedia „Murder Mystery“, cu Jennifer Aniston şi Adam Sandler în rolurile principale, a doborât recordul de vizualizări într-un singur weekend pentru un film produs de Netflix, deşi criticii nu au fost deloc încântaţi de producţie.

Actorii Adam Sandler şi Jennifer Aniston, care au jucat împreună şi în „Just Go With It“ (2011), par să fie principalele motive pentru care un film dezaprobat de critici a devenit cel mai vizionat pe Netflix, potrivit News.ro. În doar trei zile de la premiera pe platforma de streaming online, 30.869.863 de conturi unice au rulat filmul „Murder Mystery“.

Un număr de 13.374.914 dintre conturile care au vizionat Murder Mystery sunt din Statele Unite, iar 17.494.949 sunt din restul ţărilor în care este disponibil Netflix.

Informaţia, care a apărut iniţial pe pagina de Twitter Netflix is a Joke, a fost ulterior confirmată pentru Variety de compania americană de streaming, care a subliniat şi că se contorizează o vizionare atunci când utilizatorul are răbdare să vadă peste 70% dintr-un film. Precizarea vine după ce în mediul online au apărut mai multe glume pe seama faptului că milioanele de persoane care au văzut filmul l-au închis, de fapt, după câteva minute.

Dincolo de cifrele propriu-zise, succesul lui „Murder Mystery“ nu este o surpriză pentru cei de la Netflix, care au mizat pe Adam Sandler, semnând cu acesta pentru alte patru filme. În urmă cu doi ani, Netflix anunţa că abonaţii săi vizionaseră deja peste jumătate de miliard de ore de filme cu Adam Sandler, semn că actorul este foarte apreciat.

Regizat de Kyle Newacheck, „Murder Mystery“ prezintă aventura unui poliţist din New York şi a soţiei lui care pleacă într-o vacanţă în Europa pentru a-şi reîmprospăta relaţia, însă sfârşesc fugind de autorităţi după ce le este înscenată uciderea unui miliardar vârstnic.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările