Netflix va lansa un serial animat în care Elvis Presley este supererou

Netflix va lansa un serial animat în care Elvis Presley este supererou

Elvis Presley va fi supererou într-un serial Netflix

Netflix a anunţat vineri, 16 august, cu ocazia împlinirii a 42 de ani de la moartea regratatului star american Elvis Presley, că va lansa serialul animat de acţiune „Agent King“, creat de actriţa americană Priscilla Presley (74 de ani), fosta soţie a cântăreţului, şi John Eddie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Netflix va lansa un serial animat de acţiune, „Agent King“, care îl are în prim-plan pe Elvis Presley, scrie News.ro
 
În serial, Elvis Presley ajunge să facă parte dintr-un program guvernamental de spioni, pentru a sprijini lupta împotriva forţelor care îi ameninţă ţara, potrivit anunţului platformei de streaming, postat pe Twitter în ziua în care se împlineau 42 de ani de la moartea starului.
 
„De când era copil, Elvis a visat să fie un supererou care luptă cu infracţiunile şi salvează lumea. «Agent King» îi permite să facă asta. John Eddie, co-creator, şi cu mine suntem încântaţi să lucrăm cu Netflix şi Sony Animation pentru acest proiect minunat şi să avem ocazia de a arăta lumii un Elvis pe care nu l-a văzut până acum “, a transmis Priscilla Presley, citată de Variety. 
 
Presley şi Eddie vor fi producători executivi, iar Mike Arnold („Archer“) va fi showrunner, scenarist şi producător executiv.
 
Authentic Brands Group, Sony Pictures Animation şi Sony Pictures Television sunt parteneri pentru acest show.


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: