Mama Deliei, la „Chefi la cuţite“. A gătit reţeta preferată a fiicei sale VIDEO

Mama Deliei, la „Chefi la cuţite“. A gătit reţeta preferată a fiicei sale VIDEO

Gina Matache FOTO Antena 1

În ediţia de miercuri seara, la preselecţiile „Chefi la cuţite“ cei trei chefi de la Antena 1Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea au avut ocazia să guste preparatul preferat de cântăreaţa Delia, gătit chiar de mama acesteia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Plină de energie, zâmbete şi optimism, Gina Matache a decis să pregătească reţeta preferată a Deliei: ciorbă de lobodă cu slăninuţă şi ouă. 
 
„Vreau să intru în Cartea Recordurilor cu reţeta asta. Fetele mele sunt învăţate cu delicatese culinare, dar când se satură de ele vin la fasolea şi ciorba făcută de mama“, a mărturisit aceasta cu zâmbetul pe buze.
 
„Eu gătesc de când mă ştiu, pentru că i-am crescut pe fratele şi sora mea şi de nevoie, a trebuit să învăţ să fac mâncare. Nu mă descurcam extraordinar la început, dar ce ieşea, aia mâncau. Sunt mândră ca orice părinte, ne bucurăm de fiecare dată când gătesc şi reuşesc să-i adun pe toţi în jurul mesei. Se întâmplă cam rar, e adevărat, căci fiecare are dumul ei. E foarte dificil cu trei artiste la un loc. Dar ne străduim să ne adunăm cu toţii la masă ori de câte ori ne permite timpul“, a declarat Gina Matache. 
 
„Şi cum e, nu vă sună Delia să vă spună: «Da, mamă, sunt beată, nu mai ai şi tu ciorbă de lobodă?»“, a glumit chef Dumitrescu. 
 
„Mai cântaţi?“ a întrebat-o chef Scărlătescu. Gina Matache a mărturisit că muzica este într-adevăr marea ei dragoste, dar momentan a luat o pauză pentru a-şi creşte nepoţii. 
 
Ciorba de lobodă a fost atât de bună încât Gina Matache a primit trei cuţite. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările