Critici politice şi îndemnuri la vot în gala „Românii au talent“: „De 30 de ani, noi avem nişte indivizi care înghit tot şi nu ne mai dau nimic“

Critici politice şi îndemnuri la vot în gala „Românii au talent“: „De 30 de ani, noi avem nişte indivizi care înghit tot şi nu ne mai dau nimic“

Juriul Românii au talent este format din Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre şi Florin Călinescu FOTO Pro TV

Prima gală live „Românii au talent“ a fost plină de momente remarcabile, dar şi de critici mai mult sau mai puţin voalate la adresa politicienilor şi de îndemnuri la vot. Cele mai multe remarci au venit, deloc surprinzător, de la Florin Călinescu.

Pe 17 mai, Pro TV a difuzat prima semifinală live a show-ului „Românii au talent“, la sfârşitul căreia s-au ales primii cinci finalişti ai sezonului cu numărul nouă. Pe lângă momentele impresionante puse în scenă de concurenţi, s-au remarcat şi comentariile politice făcute de unii dintre membrii juriului. 
 
Tonul a fost dat de Florin Călinescu. Actorul a profitat de fiecare ocazie pentru a critica politicienii care s-au perindat pe la Putere după ’89. Prima remarcă de acest gen a fost făcută după ce micuţa dansatoare Ema Stoian a mărturisit că şi-ar dori să fie ambasadorul generaţiei de copii de la „Românii au talent“. 
 
„Scumpa mea, aparţii unei generaţii căreia îi doresc să fii în fruntea ei. Ai putea fi reprezentanta tuturor copiilor şi să terminaţi odată pentru totdeauna cu ciulinii ăştia care de 30 de ani ne zârgie, ca să citez din Labiş, şi răi, şi uscaţi. Pentru că meritaţi. Sper acest lucru. Fie ca generaţia asta să ducă ţara asta acolo unde, nu ştiu dacă merită ea, dar unde meritaţi voi“.
 
Mihai Petre a continuat printr-un îndemn la vot: „Fie ca generaţia asta să aibă părinţi care să iasă la vot“.
 
De asemenea, prezentatorul Pavel Bartoş i-a îndemnat pe telespectatori să voteze la alegerile europarlamentare: „Votaţi şi acum, dar mergeţi la vot şi pe 26 mai“. 
 
Florin Călinescu a făcut un nou comentariu cu tentă politică după prestaţia lui Stevie Starr, „regurgitator profesionist“, mărturisind că dacă ar fi posibil l-ar ruga pe scoţian să înghită Guvernul României. 
 
„Eu te-am urmărit şi în alte emisiuni. Mă uimeşte în continuare performanţa ta, nu pot şi nici nu vreau să-mi explic. Dar oriunde ai cutreierat în lumea asta, America, Marea Britanie, Olanda, ce faci tu nu e atât de extraordinar la Bucureşti şi-ţi spun şi de ce: pentru că de 30 de ani noi avem nişte indivizi care înghit tot şi nu ne mai dau nimic. Dacă aş putea, te-aş duce în Piaţa Victoriei să înghiţi o clădire întreagă şi să nu ne-o mai dai înapoi niciodată“, a precizat Călinescu. 
   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: