Câţi bani primesc actorii din Friends pentru a se reuni în proiectul HBO Max

Câţi bani primesc actorii din Friends pentru a se reuni în proiectul HBO Max

Este pentru prima dată din 2004 când toţi cei şase actori vor apărea împreună într-un proiect FOTO NBC

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry şi David Schwimmer, actorii din serialul „Friends“, au primit onorarii consistente pentru a accepta să realizeze un program special pentru platforma HBO Max.

Ştiri pe aceeaşi temă

 La mai bine de 15 ani de la difuzarea ultimului episod „Friends/ Prietenii tăi“ pe NBC, cei şase actori se vor reuni pentru un proiect special ce va fi disponibil exclusiv pe platform HBO Max. 
 
Potrivit unor surse citate de „Variety“, fiecare dintre ei va primi cel puţin 2,5 milioane de dolari. Momentan, actorii au semnat contractul doar pentru episodul-pilot, însă HBO Max are în plan o serie de 12 episoade. Se pare că se lucrează deja de 18 luni la acest proiect, iar cel mai greu de convins au fost Jennifer Aniston şi Matthew Perry. 
 
Reuniunea a fost subiectul speculaţiilor în ultima jumătate de an, după ce platforma WarnerMedia – care va fi lansată în luna mai – a cumpărat drepturile pentru streaming-ul serialului „Friends“ de la Netflix. 
 
Programul special şi cele 236 de episoade „Friends“ vor fi disponibile pe HBO Max odată cu lansarea platformei. În perioada în care a fost disponibil pe Netflix, serialul a fost unul dintre cele mai urmărite show-uri pe platformă, potrivit News.ro. 
 
Jennifer Aniston (51 de ani), Courteney Cox (55 de ani), Lisa Kudrow (56 de ani), Matt LeBlanc (52 de ani), Matthew Perry (50 de ani) şi David Schwimmer (53 de ani) au publicat, pe 21 februarie, pe conturile de Instagram o fotografie prin intermediul căreia au anunţat: „Se întâmplă!“. Vestea a fost întâmpinată cu mult entuziasm atât de fanii serialului, cât şi de alte vedete din industrie. 
 
Noul proiect va fi regizat de Ben Winston, care va fi şi producător executiv împreună cu producătorii executivi ai serialului, Kevin Bright, Marta Kauffman şi David Crane.
 

Serialul „Friends“ a fost lansat în 1994, iar timp de zece ani şi tot atâtea sezoane, actorii Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry şi David Schwimmer au făcut parte din distribuţie. 
 
Creat de David Crane şi Marta Kauffman, serialul se numără printre cele mai apreciate producţii de gen. Acţiunea se petrece în New York, unde cei şase prieteni - Rachel Green, Ross Geller, Monica Geller, Joey Tribbiani, Chandler Bing şi Phoebe Buffay - trăiesc şi muncesc.
 
Peste 40 de actori au fost invitaţi, pe parcursul celor zece sezoane, să joace în episoade ale serialului. Între ei se numără Christina Appelgate, care a fost recompensată şi cu un premiu Emmy pentru prestaţia ei, Reese Witherspoon, Brad Pitt, George Clooney, Billy Crystal şi Robin Williams, Winona Ryder, Susan Sarandon şi Helen Hunt.
 
Friends castActorii din distribuţia serialului Friends - Matt LeBlanc, Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courteney Cox, Matthew Perry şi Lisa Kudrow
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: